Tekenen en schilderen deed ik als kind al graag. Mijn grote voorbeeld destijds was Marjolein Bastin die heel realistisch flora en fauna met aquarelverf kan schilderen. Uren heb ik gepriegeld om dat ook te kunnen. 

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen en opleidingen gedaan op creatief gebied. Ik heb met veel plezier de teken- en schilderlessen van Roswitha Muijtjens gevolgd. Bij kunstacademie Crejat in Alkmaar heb ik de 2-jarige opleiding ruimtelijk vormgeven voltooid en vervolgens de 2-jarige opleiding tekenen/schilderen, gevolgd door een academisch jaar. Bij Fanny Mazure leerde ik te werken met structuren.

Inspiratie krijg ik onder andere van de mooie landschappen die ik zie tijdens reizen in het buitenland; prachtige vergezichten, bergen, meren, zonsondergangen, oude stadjes. Ook een mooie foto of architectuur kan als inspiratiebron dienen.

In mijn schilderijen probeer ik harmonie te creëren door middel van kleurgebruik. Regelmatig gebruik ik allerlei materialen waardoor gelaagdheid en structuur ontstaat. 

 

 
 

Landschappen

Abstract

Portret

    Contact    

Niets van deze website mag zonder mijn nadrukkelijke toestemming worden gebruikt voor commerciële doeleinden zoals workshops, het vervaardigen of kopiëren van afdrukken in welke vorm dan ook. 

Wil je meer informatie over mijn werken? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Je krijgt snel een reactie.

© 2019 Ellen Kreuk & Danique Wijnia

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now